Calbot de l’advocat de La Manada a Joaquín Prat insinuant que Ana Rosa el fa callar

Rate this post

La detenció de Juan Muñoz, marit d’Ana Rosa Quintana, ha caigut com un gerro d’aigua freda a Mediaset. Callen a Sálvame, callen als informatius i, com era d’esperar, callen a ‘El programa de Ana Rosa‘, conegut a l’estiu com El programa del verano. Mentre la presentadora està “molt tocada” segons el seu cercle més íntim, esperant a Madrid la declaració que aquest dijous li prendrà el jutge a Muñoz, els seus companys de Telecinco continuen parlant de tot, menys d’aquesta notícia.

joaquin prat

Telecinco

Dimecres, el dia després de saber-se la detenció, el presentador substitut d’Ana Rosa, Joaquín Prat, va expressar un lacònic “mañana seguiremos informándoles, de todo y sobre todo, pero todo a su debido tiempo“. ‘Mañana’, és a dir, dijous, ha arribat. I a El programa del verano han continuat informant. D’una detenció. Però no de la de Juan Muñoz, sinó la d’Ángel Boza, un dels membres de La Manada després de robar unes ulleres de sol i intentar atropellar dos vigilants de seguretat.

Angel Boza - LA MANADA - EFE

Efe

Al programa han fet una connexió en directe per parlar amb un home que els darrers mesos hi apareix dia sí, dia també, Agustín Martínez, advocat de tres dels membres del grup. El to entre entrevistat i entrevistador era distant, i durant la conversa, el lletrat ja li ha deixat anar al presentador que “yo soy su abogado, no su padre“. Muñoz ha assegurat que tot aquest assumpte “no me hace ni pizca de gracia“, mentre Prat ha advertit l’advocat que analitzarien l’historial delictiu previ del detingut. Pots veure la conversa clicant a la foto.

joaquin prat i abogado2

Telecinco

El substitut d’Ana Rosa ha continuat afirmant que “de lo que vamos a hablar es de este asunto concreto o de otros que no tienen por qué tener relación. El primero que has hecho o descrito un perfil de la forma que tienen tus clientes de conducirse por la vida has sido tú“. Mal dia per fer-se el milhomes. Perquè Martínez ha aprofitat l’avinentesa per respondre-li: “Joaquín, tú habla de lo que quieras… o de lo que te dejen“. Així, com qui no vol la cosa, Muñoz ha insinuat que Prat té el fre de mà posat i que no pot parlar de segons què. La ‘plantofada’ s’ha sentit en Dolby Surround. Si en aquell moment haguessin mirat l’esquena de Prat, probablement hi haurien trobat un punyal clavat. Prat s’ha fet l’orni. No així la xarxa, que no ha trigat en fer sang:

Tanta omertá se’ls està girant en contra seva. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »