CaixaBank, la ‘Millor Entitat del Món en banca de particulars’ per Global Finance

Rate this post

CaixaBank ha estat escollida com a Millor Entitat del Món en Banca de Particulars 2018 (The Best Consumer Bank in the World 2018) per la revista nord-americana Global Finance. La publicació ha valorat l’activitat de l’entitat basant-se en criteris de reputació i en l’excel·lència en la seva gestió, i el premi és el resultat d’extenses consultes a executius financers, analistes i banquers de tot el món.

CaixaBank és l’entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric; 5,8 milions de clients digitals (el 55% del total de clients a Espanya); i 5 milions de clients en banca mòbil.

El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha considerat que “aquest premi suposa un reconeixement al nostre lideratge en banca de particulars. A més, la menció a la nostra excel·lència en la gestió suposa un suport a la nostra manera de fer banca, compromesa amb l’entorn, socialment responsable, amb vocació social i que contribueix al desenvolupament de les persones i al conjunt de la societat”.

Per la seva banda, Gonzalo Gortázar, conseller delegat de l’entitat, ha assenyalat que “CaixaBank continua creixent significativament a Espanya i en la seva activitat com a grup gràcies a unes capacitats comercials úniques, un assessorament de qualitat per mitjà d’un equip preparat i una àmplia oferta de serveis adaptada a cada segment”.

Joseph D. Giarraputo, editor i director editorial de Global Finance, ha valorat la concessió dels premis i ha assegurat que “l’economia mundial segueix en constant canvi, i les disputes comercials liderades pels Estats Units estan generant incertesa”. A més, Giarraputo també ha afegit que “els millors bancs del món són forces de continuïtat fins i tot quan s’adapten a les canviants condicions reguladores i de mercat. Els nostres premis identifiquen aquelles entitats que demostren una posició d’equilibri entre la innovació i l’estabilitat per oferir el millor servei financer i de qualitat a clients que també s’enfronten a una constant transformació”.

Global Finance és una revista nord-americana que és publica mensualment, fundada el 1987 i amb seu a Nova York. Compta amb una difusió de 50.050 exemplars (segons BPA) en 189 països i més de 200.000 lectors.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »