Conya pel producte que va quedar en un Mercadona després de la histèria col·lectiva pel coronavirus

Les principals cadenes de supermercats de Madrid van viure aquest dimarts una jornada amb grans aglomeracions des de primera hora.

El coronavirus va provocar la histèria a Madrid i centenars de persones van acudir a supermercats com Mercadona o Carrefour i es van emportar tot tipus de productes. Encara que el paper higiènic va ser el més demandat, també van arrasar amb productes no peribles i amb alguns que sí que ho són, com la fruita o la verdura.

Però hi va haver algun producte que sí va sobreviure … el bròquil. Un usuari, Còsmic (@tiburciocosmico) , va compartir la imatge de la secció de fruites i verdures d'un Mercadona en què es veu tot pràcticament buit, menys les caixes en què es troba el bròquil.

Aquesta imatge ha donat molt joc a Twitter. La publicació ha rebut 2.600 retuits, 8.600 m'agrada i té respostes tan originals com aquestes.

A més, el bròquil també va resistir en altres supermercats, com bé va ensenyar un altre usuari, Ivanjode (@ivanjode). "Molt desproveïment, però el bròquil ni ho toqueu, cabrons", va escriure.

Aquest missatge també ha tingut una gran repercussió en xarxes socials.

Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: