Conya amb el que va fer Almeida en ple directe a 'LaSexta Nit': fixa't en les seves mans

laSexta

José Luis Martínez-Almeida i Iñaki López a 'La Sexta Noche'.

L'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida , va ser entrevistat aquest dissabte al programa LaSexta Nit de LaSexta per la seva presentador, Iñaki López , per parlar de la situació d'estat d'alarma que ha deixat el coronavirus a tot el país i particularment en Madrid, focus de major contagi d'Espanya.

En aquesta entrevista , el regidor madrileny ha assegurat que la Policia Municipal de la capital "va a col·laborar perquè es compleixi l'estat d'alarma" a Madrid.

No obstant això, un detall de l'entrevista va cridar poderosament l'atenció en xarxes. Va ser just a l'inici, quan López va donar pas a la connexió amb l'alcalde.

Quan es va poder veure a Martínez-Almeida, el regidor no deixava de moure les mans. Primer a l'micròfon, després per tota la camisa i finalment fins reposar a la barbeta.

No obstant això, es va adonar que estava contravenint una de les recomanacions sanitàries: no tocar-se la cara. Així que va tornar a deixar les mans quietes, amb els braços avall.

L'escena va durar tot just 20 (angoixants) segons, però van ser suficients perquè en les xarxes socials es generés cert conya:

Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *