Brutal ‘Està passant’, aplegant objectes de Rivera: “Que es quedin les seves merdes”

"Aprofita la carteta i cap a casa, va". Amb aquestes vuit paraules Toni Soler ha esmolat el seu habitual sarcasme per dir-li a Inés Arrimadas el que podia fer a partir d'ara després del fracàs històric de Cs en les eleccions. A mida que anaven passant les hores, se sabia de la dimissió d'Albert Rivera com a líder dels taronges. No era difícil imaginar que a Està passant estarien preparant el pa per sucar-hi a base de bé.

ep2

TV3

"Albert Rivera ha dimitit després d'un resultat diguem-ne, advers… la carta de dimissió, suposem que  li ha donat l'Arrimadas. 'Aquí pone Vicent Sanchis, no sirve'. Finezza de Soler i Jair Domínguez per estomacar uns polítics que han fet de l'odi i la ira el seu modus vivendi, pel que fa a Catalunya. Què passarà amb Rivera a partir d'ara? "Podrà actualitzar llibretes, servir cafès, perquè té una excedència a La Caixa, i cada vegada les oficines s'assemblen més a un Starbucks". Dia trist per RiveraTristor compartida pel programa. Perden un gran actiu humorístic. Per això li han fet l'homenatge que es mereix.

ep3

TV3

"Què fem aquí quan un polític plega? Li pengem la samarreta del plató, ho hem fet amb tots aquells que el procés ha anat atropellant". Però en lloc d'una samarreta han optat per penjar-hi una caixa amb els objectes personals del polític passat a millor vida política. Una caixa amb els mapes "de cargarse España", amb la samarreta de "liberales ibéricos", amb la llamborda de la Plaça Urquinaona, amb "imants de neveres d'Amer, Vic, Alsasua, i els llocs que ha visitat", amb jocs de claus de platós on es troba com a casa, com el d'Espejo público o El programa de Ana Rosa o el gosset Lucas. "Anem a penjar-lo, a l'Albert no, a la caixa". El moment culminant, però, quan la caixa s'ha encallat i no tirava cap amunt. "Què fem? Ho enviem a Ciutadans? No, ho enviem a Vox: si s'han quedat els seus votants, també es poden quedar amb les seves merdes".

Sublim.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: