Britney Spears mostra un mugró en plena actuació

Rate this post

La cantant nord-americana Britney Spears torna a omplir escenaris amb les seves actuacions. Qui fos ídol de moltes i molts adolescents durant els primers anys de segle gràcies a cançons com Oops… I did it again o Baby one more time, torna a viure un bon moment professional i personal acompanyat d’un gran canvi físic.

A la darrera actuació de l’artista, però, el més destacat no ha estat la música, sinó un descuit que s’ha convertit en un fenomen viral arreu del món. Spears realitzava el seu espectacle en el Planet Hollywood Resort & Casino de Las Vegas – on és artista resident de de l’any 2013 – lluint un ajustat body negre i barret de cowboy. Mentre acaparava els flashos de totes les càmeres dels assistents, va mostrar de manera involuntària el seu mugró esquerra. Una imatge que ha corregut com la pólvora per les xarxes socials.

No és el primer cop que l’ajustat vestuari de la cantant li juga una mala passada enmig d’un concert.

Després de superar de problemes personals (sortides nocturnes, ruptures sentimentals, drogues, pèrdua de la custòdia dels seus fills…), que li van generar un important deteriorament físic, Britney Spears torna a estar en plena forma gràcies a una exigent rutina d’exercicis i una estricta dieta que va compartint amb els seus seguidors d’Instagram.

 

Staying focused

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Als seus 35 anys, la cantant no amaga que es troba en un gran moment. Bona part de la culpa la té el jove model i actor Sam Asghari (23), el seu actual xicot.

 

Goofing around before my show with my love @samasghari 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

 @disneyland

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

Love this lioness @britneyspears  #happyholloween

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Anar a la font
ENBlau

Powered by WPeMatico

Translate »