Boye demana que s’informi als jutges europeus de la confessió de Montoro

Rate this post

La cada cop més clara evidència que no es van gastar diners públics en la celebració del referèndum d’autodeterminació, reconeguda avui mateix pel ministre espanyol d’Hisenda, Cristobal Montoro, buida de contingut el processament per malversació dels principals implicats en la causa general contra l’1-O.

Així ho veu l’advocat de Toni Comín i Meritxell Serret, Gonzale Boyo, que malgrat que Montoro hagi assegurat que “la malversació no requereix només un desviament de fons: és també obrir un recinte públic per a un acte polític il·legal, per exemple”, ha demanat que s’informi als jutges europeus de la confessió del ministre.

Per mitjà de diversos tuits, Boye ha assenyalat que si Montoro assegura que no hi va haver “despesa de diner públic”, “no es dona cap dels dos delictes a nivell de legislació alemanya”, és a dir, els de rebel·lió i malversació.

“Tema aclarit”, afegeix Boye, per insistir que ara caldria fer “una reunió a La Haia per informar les autoritats alemanyes, belgues o escoceses del que ha declarat Montoro”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »