Boye carrega contra el Degà del Col·legi d’Advocats de Madrid

Rate this post

L’advocat Gonzalo Boye ha carregat contra José María Alonso Puig, el degà del Col·legi d’Advocats de Madrid (ICAM), al qual acusa d’haver causat “un gran mal” al Col·legi i a l’Advocacia Espanyola; segons Boye, Alonso Puig ha fet declaracions i pres decisions que “poden tenir certes repercussions internacionals”.

En un fil a Twitter, Boye ha compartit un vídeo on apareix el degà del Col·legi de Madrid “acusant les autoritats belgues de realitzar greus i injustificats atacs a Llarena i a Espanya”.

A les imatges, José María Alonso Puig defensa que l’Advocacia és un dels pilars fonamentals de l’estat de dret i que “sempre ha d’estar en primera posició quan es produeixen atacs injustificats al funcionament del nostre sistema de justícia”.

En la mateixa línia, el degà confirma que tant ell com el Col·legi donen suport al jutge Llarena “davant del que està sent un atac inadmissible per part de les autoritats belgues i els polítics fugits de la justícia espanyola”. A més a més, Alonso Puig subratlla que en els seus 40 anys d’exercici professional ha pogut constatar que “els jutges i la justícia espanyola són independents, imparcials i es mouen amb respecte a la llei”.

En una altra piulada, Gonzalo Boye recorda que ell també havia demanat empara al Col·legi de Madrid i que aquest, enlloc de defensar a un col·legiat opta per “comprometre la independència del Col·legi d’Advocats de Madrid de manera gratuïta i irresponsable”.

Finalment, Boye conclou que Alonso Puig està “afegint llenya al foc de forma premeditada sense que ningú hagi demanat la seva opinió”.

Precisament aquest dijous, l’ICAM estudia la petició d’empara de Boye pels atacs que ha patit després de presentar una demanda a Bèlgica contra l’instructor de la causa contra el procés català, el jutge Pablo Llarena.

Anar a la font
Alba Solé

Powered by WPeMatico

Translate »