Bou diu que Barcelona és una ciutat segura i que les declaracions de Casado eren “exagerades”

Josep Bou torna a desmarcar-se del PP. El regidor popular a l’Ajuntament de Barcelona Josep Bou ha assegurat que la ciutat és segura tot i que té “problemes d’inseguretat que s’han de solucionar”. En declaracions a Betevé, ha opinat que les declaracions del líder popular, Pablo Casado, en què demanava poder anar per Barcelona “sense que t’apunyalin pel carrer” van ser “senzillament exagerades”. “Tot això a la llarga fa malbé el teixit”, ha avisat Bou, que ha demanat “no tirar més llenya al foc”. “Hem de defensar Barcelona i els barcelonins”, ha reblat.

En aquest sentit, Bou considera que les actuacions del regidor de seguretat, Albert Batlle, són “bastant professionals” i ha afirmat que el seu grup municipal li donarà suport: “Cal que no l’abandonem”. Bou ha reiterat que calen més agents de la Guàrdia Urbana a la ciutat per millorar la seguretat. 

Josep Bou es desmarca del PP i anirà a l'ofrena floral a Rafael Casanova

Josep Bou es desmarca del PP i anirà a l’ofrena floral a Rafael Casanova

És la segona vegada que Josep Bou es desmarca del PP des que és regidor. Per la Diada, Bou va decidir participar en l’ofrena floral de l’Ajuntament de Barcelona a Rafael Casanova. Óscar Ramírez, l’altre regidor popular, no hi va participar -tampoc els regidors de Ciutadans-. De fet, el PP no participa en aquest acte des del 2012. Bou va deixar clar que hi anava a “títol personal”. 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: