Borràs ofereix “eficàcia i eficiència”

La diputada de JxCat, Laura Borràs, ha anunciat a twitter que “avui faig el pas i em presento a les primàries com a candidata a la Generalitat per @JuntsXCat i per això us demano que m’hi acompanyeu. Que m’avaleu, que us afegiu a un projecte basat en la força de la gent que no hem renunciat a aconseguir la independència del nostre país”.

En cas de ser escollida diputada, la causa per presumpta adjudicació irregular en la seva gestió al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), que ara investiga el Tribunal Suprem, tornaria a Barcelona.

Borràs, en un vídeo a twitter, reclama que “cal perseverar per aconseguir la independència del nostre país”. També reivindica que “la lleialtat amb l’1 d’Octubre és imprescindible” i que “el compromís amb el president legítim, Carles Puigdemont, és inalterable”.

La diputada assenyala que “us diran que ara no toca parlar d’independència, que ara és el moment de la gestió” i en aquest punt considera que “ara és el moment de treballar amb solvència per aconseguir la independència”.

“Sóc un dona determinada a aconseguir la independència de Catalunya i a fer-ho amb la vostra força. Fem-ho junts, fem que passí el que no ha passat mai a Catalunya, fem història”, sentencia.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: