Borràs acusa Rufián de “populisme”

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, ha replicat el líder d’ERC a Madrid, Gabriel Rufián, i l’ha acusat de “populisme” després de la intervenció que ha fet durant el debat d’esmena a la totalitat dels Pressupostos del 2021.

Borràs ha dit en un fil de Twitter que “més enllà del soroll antic del masclisme i del populisme que han fet acte de presència des d’avui mateix (ja és curiós), miro de fer política i rendició de comptes explicant-vos per què vam presentar i defensar aquesta esmena a la totalitat”. “I, sobretot, sense equivocar l’enemic”, ha sentenciat.

La diputada de JxCat ha explicat, entre altres coses, que han presentat esmena a la totalitat per “responsabilitat i per defensar les necessitats dels catalans”. “Un pressupost insuficient per a les famílies que no siguin la família reial és un pressupost molt deficient”, ha defensat.

També ha dit que “Espanya té presos polítics i exiliats i només per aquesta excepcionalitat democràtica alguns grups polítics van presentar esmenes a la totalitat en els darrers pressupostos”. “Unes esmenes que avui són plenament vigents i en un context d’un deteriorament democràtic encara més gran”, ha conclòs.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: