Borràs, a Cs: “Els encanta fer de jutges però no arriben ni a xèrifs del Playmobil”

Rate this post

Nova enganxada de la consellera Laura Borràs amb Ciutadans a la comissió de Cultura del Parlament. Després que la diputada del partit taronja Sònia Sierra l’acusés de ser la “consellera del 3%, dels xiringuitos polítics i de l’amiguisme”, durant la compareixença de la consellera per donar explicacions sobre la seva tasca al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), Borràs li ha etzibat: “els encanta fer de jutges però no arriben ni a xèrifs del Playmobil”.

Durant el seu torn de paraula, Sierra també havia acusat a Borràs de viure de “xiringuitos” i havia assegurat que el “càrrec li va gran” i que “no esperem res debò” d’ella. “Volem una cultura per tots, no només per vostès i els seus amics”. 

Per tot això, Borràs ha plantat cara a les seves acusacions i ha assegurat que en tot cas és la “consellera del 3% del pressupost, tan de bò ho aconseguim”. A més, ha acusat Sierra de posar en dubte l'”honorabilitat de moltes persones” i que està fent acusacions “molt greus”. 

La consellera de cultura ha comparegut aquest dimecres al Parlament​ a petició pròpia després que la setmana passada es fes públic que els Mossos, actuant com a policia judicial, estan investigant la seva gestió quan era directora de la ILC. Concretament, segons han publicat alguns mitjans, la investigació seria per l’adjudicació sense concurs públic i a dit d’uns contractes. Unes acusacions que Borràs ha titllat de “rotundament falses” i que es tracta d’un “linxament públic” i “malèvol”.

Anar a la font
Carlota Camps

Powered by WPeMatico

Translate »