Borja Iglesias abandona l’Espanyol i jugarà amb el Betis

L'Espanyol perd el seu gran referent ofensiu. Borja Iglesias fa les maletes una temporada després d'aterrar a Barcelona i marxa al Betis, seguint els passos de Francesc Ferrer 'Rubi', que aquest any dirigirà el conjunt bètic.

La negociació ha estat llarga i feixuga, amb el Betis molt interessat en el davanter que aquesta passada temporada ha aportat 20 gols a l'equip (17 a la Lliga i 3 a la Copa) i que ha ajudat a l'Espanyol a tornar a Europa dotze anys després.

El club andalús pretenia un acord econòmic favorable, però l'Espanyol s'ha remès a la clàusula de rescissió de 28 milions d'euros. Tot i així, els sevillans  efectuaran el pagament en dos terminis: primer n'abonaran 18 i posteriorment els 10 restants. 

D'aquesta manera Borja Iglesias es converteix en la venda més cara de la història de l'Espanyol. El podi el completen Gerard Moreno que va marxar al Vila-real per 20 milions i Sergio González al Deportivo per 17,9.

Ara la secretaria tècnica se centra en buscar un recanvi de garanties pel davanter gallec que pugui acompanyar el Chucky Ferreyra a la punta d'atac de l'equip de Gallego. André Silva (Milan), Jaime Mata (Getafe) i el premianenc Mariano Díaz (Reial Madrid) són alguns dels noms que s'estudien. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: