Boris Izaguirre i l’ex de Malú enfonsen Rivera a La Sexta: “Él solo quería ser famoso”

Quan al febrer va sortir a la llum que l’Albert Rivera i la Malú havien començat una relació, la premsa del cor va buscar, de seguida, la reacció de l’entorn de tots dos. La mare de la cantant en va parlar a Telecinco; i el pare, a la revista ‘Semana’. Per la seva banda Beatriz Tajuelo, l’exnòvia del polític, que havia tallat amb ell quatre mesos abans, se’n va mantenir al marge. Tot i que darrerament ha concedit alguna entrevista per parlar del fracàs de Ciutadans i del seu ex. I faltava l’ex de la Malú, Gonzalo Miró. Durant tot aquest temps, el col·laborador de televisió no n’ha volgut saber res. Però tard o d’hora havia de passar i, aquest cap de setmana, s’ha deixat anar contra Rivera en un programa de La Sexta.

gonzalo miro

La Sexta | Podeu veure el vídeo clicant sobre la foto

Gonzalo Miró és col·laborador de ‘Liarla Pardo’, el programa que la periodista Cristina Pardo presenta els diumenges a La Sexta. Ahir, amb una visita especial: Boris Izaguirre, amic íntim de Miró. Podrien haver parlat de qualsevol tema però l’ex de Malú tenia ganes de gresca. Així que va introduir un tema humiliant per a l’expolític taronja: “el vídeo de Albert Rivera, el perro luchas y la leche”. L’escriptor veneçolà, sobre la imatge de Rivera i l’animal: “Al perro, creo que lo han peinado con una plancha de pelo de las que utilizan las reinas. Se ha peinado como que está a punto de cantar”. Una insinuació que va arrencar el riure i els aplaudiments del públic… i d’en Gonzalo. “¿Ha cogido una plancha que estuviese a mano?”, es demanava l’ex de la intèrpret. Però en Boris preferia obrir el meló d’una vegada: “Ha cogido la plancha que tenía a Malú-mano”.

boris rivera

La Sexta

“¿Crees que a Albert Rivera le pasó factura su vida personal?”, li va demanar la presentadora. Per si algú tenia dubtes de les filies i fòbies polítiques de Boris Izaguirre, ahir va tornar a deixar clar que no vota Ciutadans: “Lo que le pasó factura fue que no podías saber lo que quería representar. El partido era tan bisagra que no sabías a qué lado de la puerta se iba a colocar. Tampoco le ayudó que una vez que se despidió de esa manera tan emocional…”. Comiat? Dimissió, més aviat. “Bueno, despedirse es una forma muy positiva de verlo”, se’n fotia Gonzalo Miró. Malgrat l’adeu de Rivera, l’escriptor no té gaire clar que el polític s’hagi retirat de manera definitiva: “Yo creo que no se ha despedido y que en cualquier momento va a reaparecer. Como las grandes cantantes, que pasan cinco años haciendo giras de despedida. Creo que pasará lo mismo”.

albert rivera serios GTRES

GTRES

malu cara sorpresa

Mediaset

Boris Izaguirre parlava d’Albert Rivera com una diva del pop i la Cristina Pardo tenia ganes de més: “Estás hablando mucho de cantantes”. La resposta d’en Gonzalo Miró: “Bueno, es que Boris y yo es un tema que tenemos muy trillado. Era un tema tabú hasta que ha venido él”. L’entrevistat no podia mossegar-se més la lengua: “Lo hablamos muchas veces. Sobre todo, que él fue novio de Malú”. Nou mesos després que es fes pública la relació entre l’expolític i la cantant, en Gonzalo Miró s’obre a parlar (una miqueta) del tema. En Boris, duríssim amb Rivera: “Una vez que vimos esa portada del ‘Hola’, dedicada más a ella que a él, yo pensé, y lo sigo pensando, que él en realidad lo que quería no era ser presidente del Gobierno sino ser famoso. Hay gente que tiene ese deseo. Y montó todo esto para conseguir esa portada en el ‘Hola’”. Un diagnòstic compartit per Gonzalo Miró: “El exceso de ambición a veces pasa factura”.

boris izaguirre

gonzalo miro la sexta

La Sexta

Si el que volia l’Albert Rivera era fer-se famós i no arribar a president del govern espanyol, ningú podrá dir-li que no ho ha aconseguit.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: