Boris Izaguirre esclata a Masterchef: “Prou de ximpleries. Sou insuportables”

Rate this post

L’última entrega de Masterchef ha tingut com a clara protagonista la ira de Boris Izaguirre. L’escriptor va cuinar un plat deliciós i va guanyar el ‘privilegi’ de ser el capità dels dos equips. El que no s’esperava era que aquest paper el provocaria un maldecap que el superaria. 

La tensió era evident, ja que el menú no sortia bé i els nervis impedien als concursants concentrar-se. Tots corrents, un resultat dolent, els jutges enfadats… I el pitjor de tot, l’odi entre Carmen Lomana i Antonia Dell’Atte. Les impertinències de les dues van treure de polleguera a Boris, que va escridassar-les com un boig totalment fora de si: “Ja està bé de ximpleries, joder, posem-nos a treballar. Deixeu-me ser capità. Prou! Carmen, calla fins que t’ho digui. Prou Antonia! Horrible, sou insuportables. No sabeu treballar en equip. Carmen, només has pensat en tu mateixa. Les dues heu creat una barrera i no m’heu fet gens de cas”. 

El caos va arribar a tal extrem que el veneçolà va dimitir: “Prou ja. No em veig capaç de liderar aquest equip”, va lamentar. Amb la qual cosa en Jordi Cruz va haver d’intervenir-hi per ajudar-los. 

Davant d’això, la parella d’enemigues van decidir unir-se contra ell i van començar a criticar-lo: “M’importa una m… que hagis estat el capità, Boris, no ho has sabut fer”. La prova no va sortir com s’esperaven, i ràpidament van passar a la d’eliminació.

boris izaguirre enfadat tve

TVE

Finalment va ser Carmen Lomana l’expulsada, ja que l’actitud no havia estat bona i el plat que havia cuinat encara menys: “Amb aquest plat es nota que t’has anat lliurant però també quedant-te a la cua. El teu problema és que no saps treballar. Has tingut molta sort aquí”, li deien els jutges.

El 12,9% de l’audiència catalana va seguir la baralla en directe, encara que va haver-hi més teleespectadors seguint el malestar que es viu dins de la casa de Gran Hermano VIP. S’està convertint el reality de cuina en una olla de grills?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »