Bono, més macarra que mai, insultant Torra a can Griso i fent amenaces

L'exministre socialista José Bono s'ha posat avui la capa de mestretites prenent-se un cafè amb Susanna Griso. És el que té creure's per damunt del bé i del mal durant tants anys. El mateix dia que presenta memòries, el mateix dia que el PSOE andalús afronta el seu dia més difícil pel 'Cas ERE', el dia després que el president Quim Torra anés a judici per permetre una pancarta amb llaços grocs, Bono ha visitat Espejo público per donar lliçons. Amb avís als indepes: "que perdin tota esperança que aquesta pretensió sediciosa que tenen cotitzarà a l’alça si donen suport al govern".

 El to macarra i de perdonavides encara ha anat a més parlant de Torra. Amenaça amb unes dosis de menysteniment imperdonable: "Quim Torra necesita un psiquiatra. A este hay que cogerle la matrícula". I Griso rient-li les gràcies.

bono griso

Antena 3

Aquest "senyor" Bono, com diria el president del TSJC Jesús Barrientos, demana que se li prengui la matrícula al president de la Generalitat. Que vagi a donar lliçons de trànsit al seu partit.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: