BOMBA Pilar Eyre revela el nòvio famós que tenia Letizia just abans que Felip

Letícia té dues vides: a.R. i d. R. Abans de ser reina i després de ser reina. Amb zeta o sense zeta. Quan era Letizia Ortiz i en català no li traduíem el nom, feia de periodista. Molt s'ha escrit sobre els seus nòvios, marits i amants. De tot hi va haver. El primer marit és el discret Alonso Guerrero, el seu professor de l'institut. Nòvios uns quants, com el periodista David Tejera de CNN +, la desapareguda cadena de 24 hores de notícies on treballava Letizia. El cosí de la reina va escriure que la criatura que Letizia Ortiz va avortar voluntàriament era de Tejera.

letizia alonso guerrero

alonso guerrero gtres

Alonso Guerrero amb Letícia i a l'actualitat / GTRES

david tejera cuatro

David Tejero / CNN +

 I amants, Letizia n'ha tingut uns quants. Ara surt a la llum un de molt famós. Ho destapa la cronista reial Pilar Eyre al seu blog de Lecturas: Kitín Muñoz. Un aventurer que és conegut als 61 anys per haver-se casat amb la filla de Simeó de Bulgària: la ultraoperada Kalina de Bulgària. La seva cara és més coneguda que el seu nom. 

kitin muñoz gtres

kitin muñoz EP

GTRES / EP

Escriu Eyre que Letizia i Kitín van ser parella l'any 2001, quan ella tenia 29 anys i ell 43. Era l'època d'abans de conèixer Felip, acabada de separar del periodista Tejera de qui va avortar: "Letizia trabajaba en CNN+ y acababa de romper con el periodista David Tejera. Kitín Muñoz era un soltero de oro, un navegante trotamundos (…). Fue un romance en libertad que duró dos meses, hasta que Letizia conoció a Felipe”. Eyre insinua que Letizia va tallar amb Kitín per convertir-se en Letícia. Va pujar a un Rolls Royce més potent: l'hereu a la Corona. El millor és que als besamans de Palau Letícia es retroba amb el seu examant:

letizia kitin muñoz GTRES

leticia ex novio kitinj EFE

GTRES / EFE

No convé perdre's la cara de Felip mirant-se l'últim home que va ficar-se al llit de Letícia abans que ell. Letícia fa aquella cara de les reunions d'exalumnes quan et trobes un ex i li presentes l'actual parella que és multimilionària. Letícia sempre guanya.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: