Bogeria amb Carlos Cuevas, que mostra el seu penis descomunal: “No me’l trec del cap”

Si hi havia una data marcada en vermell en el calendari dels milers d'espectadors que va arreplegar Merlí aquesta era aquest dijous. Perquè aquest 5 de desembre era la data en que s'estrenava la continuació d'una de les propostes més seguides pels fans: Sapere Aude. Però no a TV3 i sí a Movistar+.

carlos cuevas merli2

@carloscuevas

La continuació de la sèrie on un mestre de filosofia ensenya els seus alumnes a pensar. Un spin off que aquesta vegada, però, ve protagonitzat no pel docent interpretat per Francesc Orella sinó pel seu alumne més avantatjat, en Pol Rubio, interpretat pel meravellós Carlos Cuevas.

carlos cuevas merli

TV3

'Sapere aude' significa 'atreveix-te a conèixer'. I Carlos Cuevas s'ha atrevit no només a conèixer, sinó a mostrar-se tal com raja. El 'Biel' de Ventdelplà ha crescut molt. Actoralment i físicament. El seu immens talent ha vingut acompanyat, a jutjar per les imatges, d'altres parts que també ha desenvolupat a la mateixa velocitat i que han fet embogir els espectadors i la xarxa. Que la sèrie vagi sobre filosofia no vol dir que no tinguin cabuda les inquietuds terrenals. De fet, un dels punts que més agradaven de Merlí i ara de la seva continuació és que es parli i s'ensenyin sense embuts els despertars sexuals dels joves alumnes. I en això, en Pol s'enduia la palma. El seu personatge, "el primer bisexual de la televisió", segons Carlos Cuevas, s'embolicava en època escolar amb noies i nois, com per exemple en Bruno Bergeron, fill de Merlí, interpretat per David Solans:

Ara en Pol ja va a la universitat, on les coses no sempre li aniran de cara. De fet, l'estrena de Sapere Aude, ara a Movistar+, comença amb el seu cul. Només veure'l, la xarxa ha començat a comentar-ho. Però les màquines s'han aturat quan han comprovat, minuts més tard, que no és l'única part de la seva anatomia que ha ensenyat en Carlos. Perquè en una escena en una piscina apareix un generós frontal. En Pol salta per remullar-se i mostra el seu membre fent una mena d'helicòpter que ha trasbalsat els espectadors. Ni tota l'aigua de la piscina ha estat capaç de refrescar l'escalfor a Twitter. Fins i tot, més que quan Mario Casas va ensenyar el seu penis:

'Cogito ergo sum', que deia Descartes. 'Pienso, luego existo'… Avui, però, la filosofia a Twitter és una altra: 'Pene, luego existo'.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: