Bloqueig massiu de comptes d’Instagram entre usuaris andorrans

En les darreres hores, molts usuaris andorrans d’Instagram s’han trobat amb la desagradable sorpresa de veure com el seu compte a la xarxa social ha quedat suspès. El fenomen afecta tant a internautes particulars com a professionals. És el cas del perfil de Vallnord Pal Arinsal, que ha hagut de recórrer, momentàniament a un compte alternatiu a l’espera de poder solucionar la situació.

Ha estat aquest divendres quan s’ha començat a detectar el problema. El compte a la xarxa, especialitzada en la compartició de fotografies i vídeos i una de les que més èxit té entre el públic jove, no estava operatiu. Un dels perfils que s’ha trobat en aquesta situació ha estat el de Vallnord Pal-Arinsal.

Així, els responsables del domini han hagut de crear a correcuita un perfil alternatiu, tot indican que l’oficial no està disponible. “Per motius tècnics no podem publicar res a l’altre compte”, indicant a la vegada que expressen que “esperem poder recuperar-lo ben aviat”.

Es tracta d’un problema similar al que ja es va viure al setembre. Llavors, des del cos de policia es va informar que els correus que es rebien des del compte @support.facebook.com eren correctes. Per tant, es podien seguir les instruccions que es donaven per recuperar el perfil a la xarxa social.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: