Betevé fa un concurs per tornar a nomenar el mateix director

El Consell d’Administració de Informació i Comunicació de Barcelona, SA ha decidit renovar el mandat del periodista Sergi Vicente com a director de Betevé. Amb aquesta decisió ha resolt el procediment obert per a seleccionar el director de la televisió local barcelonina, i ha recaigut de nou en Vicente, explica Betevé en un comunicat.

El Consell d’Administració ha expressat que el seu mandat és el de “liderar una etapa que permeti consolidar un model públic de comunicació basat en la qualitat, la proximitat i el servei a la ciutat”. Ha instat també a “afrontar amb èxit, amb diàleg i decisió, els canvis estructurals” necessaris per complir la funció de servei públic. A més, ha emplaçat a Vicente a garantir “en tot moment la màxima eficàcia i eficiència” en els mitjans posats a la seva disposició.

El Consell, d’altra banda, agraeix “l’interès mostrat per les persones que han optat a la Direcció dels mitjans públics gestionats per betevé, a les quals trasllada el seu reconeixement pel nombre i vàlua dels mèrits al·legats en cada cas com a fonament de les respectives peticions”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: