Bertín Osborne deixa entreveure que va tenir una relació amb Terelu Campos

Rate this post

Bertín Osborne ha confiat en María Teresa Campos per remuntar l’audiència del seu programa de Telecinco. La presentadora està d’actualitat en parlar-se de la seva tornada a la televisió després de patir un ictus aquest estiu, i molts esperaven amb ànsies aquesta entrevista. S’ha convertit en l’as sota la màniga de Bertín, i els teleespectadors semblen haver respost.

De fet, ha aconseguit un 10,1% de share gràcies a totes les confessions que ha fet, perquè parlar ha parlat. I molt. L’oportunitat de poder mostrar la seva mansió –que fa mesos que intenta vendre– la va convèncer per participar-hi, i ha contestat totes les preguntes més sincera que mai. El suïcidi del seu marit, la seva “nefasta decisió” de marxar de Telecinco, la cancel·lació de ¡Qué tiempo tan feliz! i la negativa a casar-se amb ‘Bigote’ són només alguns dels temes dels quals va parlar. Sense donar cap bomba, però mostrant-se més transparent que en altres ocasions.

Ara bé, avui qui ocupa els titulars és la seva filla Terelu. La periodista va acompanyar la seva mare durant uns minuts del programa, i es va insinuar un titular molt sucós. Bertín i Terelu Campos podrien haver tingut un affair

Tot va venir arran d’un comentari de Bertín, quan Terelu va assegurar que guardava el vi a la nevera: “Això ho vas aprendre a casa meva”, va dir amb un mig somriure. Davant d’això, la germana de la presentadora va ficar més llenya al foc: “A casa teva va aprendre moltes coses. A veure si les expliqueu d’una vegada. Terelu va ser molt feliç en aquella època perquè s’ho passava molt bé, gaudia molt”. I la parella no va negar res: “Saps què fèiem? Anar a sopar. Passar-ho bé i gaudir perquè allà no hem fet una altra cosa”, van afegir. 

Terelu amb Bertin Telecinco

La complicitat era evident, i més encara quan Terelu va confessar dir-li “chiquitín”. Què va passar entre ells? Van sortir junts en el passat o simplement mantenien una bona amistat? No van donar més detalls, deixant amb la curiositat als teleespectadors. Es pronunciaran al respecte?

Powered by WPeMatico

Translate »