Ben Affleck, irreconeixible: de sex-symbol a pesar 120 quilos

Rate this post

Els fans de Ben Affleck, els que a banda del seu (talent actoral?) es desviuen per la seva bellesa, deuen estar pensant que tant de bo que li ofereixin a l’intèrpret protagonitzar una nova pel·lícula de Batman. Seria l’oportunitat de tornar-lo a veure sense sortir del gimnàs i fibrant el seu cos fins tenir un aspecte herculi.

L’amic íntim de Matt Damon ha corregut una sort totalment oposada a la del seu col·lega: mentre Damon és un dels actors més rendibles de Hollywood, ell no acaba de guanyar-se el reconeixement de la crítica i les seves pel·lícules passen amb més pena que glòria. La seva vida sentimental no l’ajuda a tenir una vida tranquil·la. El seu fallit matrimoni amb la també actriu Jennifer Garner no l’ha acabat de pair, i els flirtejos amb l’alcohol del passat sempre han estat una alarma amb risc d’encendre’s damunt el seu cap.

ben affleck3

Daredevil

El passat diumenge, l’estrella de Daredevil, Armaggedon o Pearl Harbor, una icona de les pel·lícules d’acció de finals dels 90 i dels 2000, un home que en el seu dia va ser considerat dels més atractius de les noves fornades del cinema nordamericà, sorprenia amb una imatge molt allunyada de la que ens té acostumat, si bé els darrers temps ja se li havia vist alguna fotografia amb una mica de papada i michelin.

ben affleck

GTRES

Pantalons caiguts, camisa per fora, cara inflada que fins i tot li canvia el rictus i aspecte de ciutadà de Wisconsin que quan arriba divendres al vespre entra a un pub a menjar nachos amb formatge i prendre cerveses fins que no hi hagi un demà. ¿On ha anat a parar el seu sex-appeal i la seva figura estilitzada amb cara de nen entremaliat? Entre la inactivitat, l’abús del bòtox i els retocs estètics i el matrimoni fallit, no sembla el millor aspecte per aconseguir els papers que abans li donaven. La resposta que esperen els seus fans és que s’estigui preparant pel remake de la pel·lícula Testigo de cargo, on interpretaria el paper del gras i mític Charles Laughton. Si no és així, Affleck s’ha posat deu anys al damunt amb aquesta imatge tan desmillorada.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »