Belén Rueda: ‘Tele 5 només vol noies per escalfar camioners’

Rate this post

Tele 5 és una cadena qüestionada per la seva frivolitat. Des que la informació periodística sobre el procés encapçala rànkings d’audiència costa trobar un programa de l’anomenada “cadena amiga” als primers llocs. Aquest problema li ve de sempre. Quan va néixer va ser batejada com la cadena de les Mamachicho, unes vedettes que ensenyaven pit i cuixa pels programes d‘Emilio Aragón cantant “Mama Chicho me toca, me toca cada vez más”. Quan l’aleshores presentador estrella va voler envoltar-se d’altres perfils va triar una jove hostessa que ha acabat sent una gran actriu: Belén Rueda. I en una entrevista concedida a la revista ICON ha destapat el masclisme dels executius de la cadena que va haver de torejar.

 

#Repost @icon_elpais (@get_repost) ・・・ Mañana, nuevo número de ICON, gratis con @el_pais. 

A post shared by Cuenta Para Fans Belén Rueda (@belenruedafanss) on

Les declaracions no portaran cua com els casos de Kevin Spacey o Harvey Wenstein perquè es refereixen a la tele del 90 i Paolo Vasile ja s’ha afaitat unes quantes vegades des que emetia VIP noche i programes similars. Belén Rueda ha revelat el masclisme d’aquella T5 així: “Podría resumirlo en la frase que me dijo un directivo de Tele 5: ‘No eres el prototipo de mujer de esta cadena porque necesitamos chicas que pongan cachondos a los camioneros'”. Un cop d’ull a la Belén Rueda de l’any 90 ajuda a ubicar allò en què pensava aquell directiu.

belen rueda emilio aragon GTRES

GTRES

Massa roba, poc sabó, i tan neta que la volen. Rueda ara reconeix que va quedar-se muda quan aquell alt executiu li va etzibar una frase tan denigrant per als espectadors i per a ell mateix. Avui, diu l’actriu, sí que l’hauria contestat. L’edat i l’experiència li permetrien no quedar-se bloquejada com diu que li va succeir ara fa 27 anys. Acaba l’entrevista aclarint  “Es cierto que yo no era voluminosa, pero permanecí en ese programa porque tenía una química especial con Emilio Aragón“. Ara, als seus esplèndids 52 anys, passa comptes.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »