Belén Esteban queda en ridícul en fer una portada amb moltíssim photoshop

Rate this post

Belén Esteban ha tornat per la porta gran. Feia molt de temps que no protagonitzava cap portada, però ara la seva amiga i companya de Sálvame Mila Ximénez l’ha entrevistat per Lecturas. Una conversa que ha donat molt de joc i per la qual la revista ha hagut de pagar una bona fortuna.

Segurament per això han volgut rendibilitzar-ho, col·locant-la a portada de nou. El titular ja ho diu tot: “La nova Belén amb 8 kg menys”. Tota una declaració d’intencions que acompanyen amb un posado de la mediàtica col·laboradora en banyador.

De perfil, amb mirada picarona, monyo i marcant silueta. Una imatge que ha generat un munt de comentaris i ha provocat una gran polèmica… I és que molts han criticat vehement que hagin fet servir tantíssim photoshop.

belen esteban photoshop portada 4 lecturas

L’exclusiva se li ha girat en contra, cridant l’atenció l’entrevista per com han retocat a la protagonista. S’han excedit amb els retocs?

Aquest ha estat un dels temes estrella del Sálvame de dimecres, per descomptat. Va decidir justificar-se assegurant que si ha perdut tant de pes, és per la bomba d’insulina que li han posat, canviant-li la vida. Però en veure que un dels companys la criticava, va acabar saltant.

Diego Arrabal va comentar la fotografia dient-li que la veia molt guapa i molt més prima, però deixant caure que no es creia que fos un posat natural: “Crec que s’han passat amb el photoshop”.

belen esteban photoshop telecinco

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

Davant d’això, Esteban intentava treure una mica de ferro a l’assumpte, dient-li que entenia que el seu paper era dir aquesta frase: “El conec i sé que el que vol és una guerra. Si et fa il·lusió dir que m’han fet photoshop, doncs sí. Han posat el cos d’una altra i han posat el meu cap”. Enfadada davant de la insistència, va acabar demanant a direcció que li portessin un banyador per demostrar que realment està així d’estupenda.

La idea va entusiasmar, però aviat va fer-se enrere. En comptes de posar-se’l, va acabar dirigint-se directament als detractors: “Si voleu veure si soc així de debò, només cal que aneu a veure’m a la platja de Benidorm. Vinga ja”.

belen esteban photoshop 2 telecinco

A la xarxa les reaccions es multiplicaven ràpidament, deixant-la verda i donant per fet que la foto era producte d’un retoc exagerat:

Acabarà cedint i es posarà en banyador a plató? 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »