Beko es converteix en patrocinador principal del Barça

Rate this post

El Barça renova i amplia el contracte de patrocini amb Beko, empresa turca d’electrodomèstics, fins al 2021. El president blaugrana Josep Maria Bartomeu ha presentat el nou acord a l’Auditori 1899 del Camp Nou al costat de Gerard Piqué.

Beko, que fins ara apareixia només a la màniga esquerra de la samarreta del primer equip, es convertirà en el patrocinador principal de la roba d’entrenament i una de les marques de referència del club, al mateix nivell de Nike o Rakuten.

No han transcendit les xifres del nou acord, però algunes informacions les situen al voltant dels 19 milions per cada un dels tres anys. El contracte s’activarà la pròxima temporada i la companyia turca veurà com la seva presència al club augmenta des de la seva arribada l’estiu del 2014.  “És un acord estratègic amb una companyia líder al sector”, ha dit Bartomeu abans de cristal·litzar el nou vincle intercanviant signatures amb el vicepresident del consell d’administració del Holding Kog

“Formalitzar aquest acord suposa una gran satisfacció per a tota la junta directiva i és bàsic per seguir liderant el futbol mundial”, ha precisat el president del Barça. El nou contracte amb Beko s’emmarca en la política del club d’esprémer tots els actius possibles. Bartomeu encara té pendent vendre els cognoms del Nou Camp Nou i del Palau Blaugrana.

Piqué, en un acte sense preguntes dels mitjans, s’ha limitat a conversar amb el presentador sobre temes relatius a la nova campanya de Beko, que promou el menjar saludable entre els nens i les nenes.

El central blaugrana, que ha confessat tenir poques aptituds a la cuina, només s’ha desviat del guió per valorar el partit de Champions del pròxim dimecres contra el Chelsea: “Les expectatives són màximes perquè sempre que vas amb el Barça arreu del món ets favorit. Hi ha un ambient molt favorable, però hem de ser especialment prudents. Crec que hem d’anar amb peus de plom i saber on som. La Champions és molt important i anem a Londres amb ganes de guanyar”.

Valverde ja podrà comptar amb Piqué aquest dissabte al camp de l’Eibar. El defensa ja s’entrena amb els companys i ha deixat enrere els problemes al genoll que el van fer veure des de la banqueta l’últim partit de Lliga contra el Getafe. 

Anar a la font
Aleix Torres

Powered by WPeMatico

Translate »