Bartomeu dona ànims amb la represa de la lliga a prop

El dia 13 de març, un dia abans del confinament, Josep Maria Bartomeu va visitar la ciutat esportiva acompanyat de la plana major dels serveis mèdics del club per explicar als jugadors del primer equip les mesures que calia prendre arran del coronavirus. Des d’aleshores, el president blaugrana no havia tornat a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí complint escrupolosament el confinament decretat per les autoritats sanitàries, així com els jugadors, que es van quedar fent feina als seus domicilis particulars.

Ara que ja fa uns dies que els futbolistes del Barça s’entrenen, primer de manera individual i des de l’inici d’aquesta setmana en grups reduïts, Bartomeu va considerar que era un bon moment per visitar la sessió, l’última d’aquesta setmana perquè avui tenen dia de descans. Ben protegit, amb mascareta i guants com marca el protocol de LaLiga, el president va estar acompanyat del CEO del club, Òscar Grau. Bartomeu, que va saludar Quique Setién amb el colze, es va interessar per l’estat de tots els membres del cos tècnic i també dels jugadors i els va preguntar com s’estaven desenvolupant aquests primers dies d’entrenament. També va informar-los sobre les converses que estan mantenint amb tots els organitzadors de les competicions, tant de la lliga com de la Champions. Cal recordar que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ja ha donat el permís perquè torni el campionat a partir del 8 de juny. El president de LaLiga vol començar el 12 i els futbolistes voldrien tenir uns dies més i iniciar-la el dia 19. Bartomeu, que va parlar una estona en solitari amb el capità, Leo Messi, i Òscar Grau, van presenciar l’entrenament del primer torn i posteriorment van contemplar els del segon torn. Durant el confinament, Bartomeu ha mantingut un contacte constant amb Setién i també amb els capitans de l’equip, com ja va fer públic el club fa unes setmanes.

No es va acabar aquí la jornada del president blaugrana a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, perquè després d’aquesta visita als jugadors del primer equip de futbol es va dirigir al pavelló per fer el mateix amb l’equip de bàsquet. Es va incorporar en aquesta trobada Albert Soler, responsable dels esports professionals. Tots ells van saludar els jugadors i també van conversar una estona amb el tècnic de l’equip, Svetislav Pesic.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: