Bargalló diu que els nens catalans tenen millor castellà que a d’”altres llocs de l’Estat”

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, en resposta a una pregunta parlamentària de la diputada de Ciutadans, Sonia Serra, ha reivindicat que diferents “informes” asseguren que els nens de Catalunya tenen un “nivell més alt que altres llocs de l’Estat” de castellà. Després de fer la comparació, el conseller ha assegurat que “a nosaltres ens és igual, perquè l’important és el nivell dels alumnes, no la comparació”.

“La llengua, l’ensenyament de la llengua es fonamenta en les estructures lingüístiques. Les estructures lingüístiques no són d’un idioma, i per tant, el sistema d’educació de Catalunya en funció de la llengua es fonamenta en les estructures lingüístiques, que aconsegueix que tots els nostres alumnes acabin els seus estudis amb competències plenes i completes de les llengües oficials de l’Estat. I això és el que passa”, ha dit.

El conseller ha acusat Ciutadans de viure “en el món de la ficció” i ha celebrat que el Congrés hagi pactat “acabar d’una vegada amb la llei més regressiva, més reaccionària que hi ha hagut a l’Estat, que és la Llei Wert”. “Apunteu-vos el seu grup a l’ensenyament progressista i potser pugui arribar a aquests acords. Mentrestant, a l’ensenyament reaccionari, no arribaran”, ha sentenciat.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: