Barcelona permetrà que es prengui el sol a les platges mantenint la seguretat

L’ajuntament de Barcelona permetrà que es prengui el sol a les platges a partir de dimecres si no hi ha un incompliment flagrant de les mesures sanitàries, com les distàncies de seguretat. Les platges estaran obertes a partir de dimecres per passejar-hi i fer-hi esport segons les franges horàries establertes per edats.

L’objectiu és precisament aquest, però no se li dirà res a qui s’assegui una estona a prendre el sol. Els esportistes poden anar-hi des de tots els punts de la ciutat, però els passejants tenen el radi d’un quilòmetre. El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, ha fet una apel·lació a la responsabilitat perquè els ciutadans compleixin les mesures establertes, amb una hora com a màxim d’activitat i un acompanyant per nen.

Batlle ha indicat que es podrà fer un “ús recreatiu” de les platges mentre es mantinguin les distàncies de seguretat. Així, la franja de 6 a 10 serà per fer esport o caminar; de 10 a 12 i de 19 a 20 podran passejar les persones grans i vulnerables; de 12 a 19 ho faran els nens acompanyats d’un adult, i de 20 a 23 es reservarà per a esportistes federats. No es pot anar a la platja en vehicle privat, només a peu o en bicicleta. Els espigons seguiran tancats per passejar-hi o per pescar-hi. També s’obren a partir de dimecres els parcs.

Aquestes instruccions són vàlides fins el diumenge, en espera de veure si Barcelona passa dilluns a la fase 1.

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: