Barcelona obre 130 places per a persones sense llar pel temporal

L'Ajuntament de Barcelona obrirà un equipament d'emergència aquest dimarts per a persones sense llar amb 130 places pel temporal de vent i pluja a la ciutat. Així ho ha detallat a través de Twitter, "Degut al temporal de vent i pluja, obrim un equipmanet d'emergència per a persones sense llar amb 130 places". 

La regidora Laura Pérez ha explicat que "assumim persones d'altres municipis i reivindiquem la disposició de Barcelona, que no tenen altres municipis o institucions". També ha explicat que, en principi, aquestes places seran per a dues nits, encara que no descarta activar altres dispositius d'emergència en funció de la meteorologia.

Una mesura excepcional

"La combinació del vent i la pluja fa molt difícil a les persones que són al carrer assecar les mantes i tenir la seva integritat física protegida", ha dit la regidora, i que es coordinaran amb les entitats i Protecció Civil.

Pérez també ha assegurat que és la primera vegada que aquest equipament de 130 places es posa en marxa a Barcelona: "Per a l'operació fred tenim 90 places extra, però hem decidit flexibilitzar-lo per la situació actual".

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: