Baralla entre gais de Sitges a Tele 5

Rate this post

Víctor Sandoval ha visitat el plató de Sábado Deluxe per destapar la personalitat i de passada arruïnar el que promet ser el dia més feliç del seu veí de Sitges Erik Putzback. L’estilista català, de 37 anys, passarà per l’altar el 6 de gener amb el magnat colombià Rafael de Marchena, de 85. Es porten més de quatre dècades.

CASAMENT

Víctor, exconcursant de Supervivientes i Gran Hermano VIP, ha acusat a Erik, exconcursant de La Granja de los Famosos, de “grimpador” i li ha retzibat que ofèn “els que volem i creiem en l’amor”, perquè li sembla “indignant” que s’anomeni amor a una cosa “que és interès”.

 

Les promos del DELUXE són insuperables #abuelitodimetú

A post shared by Victor Sandoval (@sandovalizateoficial) on

L’estilista ha desmentit categòricament Sandoval dient que es casa amb Rafael “perquè l’estima, encara que també ha reconegut que li “agraden els nois joves i guapos, a qui no?”.

CARA A CARA

Com si d’un partit de tennis es tractés, la paraula anava i venia. Víctor ha deixat caure que Erik li va proposar un muntatge per guanyar diners en l’època en què Víctor era immers en el rodatge del videoclip del seu èxit musical ‘Sandovalizate’. Per la seva part, Putzback ha assegurat no recordar “gaire bé” la història i ha acusat Víctor de ser una “autèntica xafardera”. El moment més àlgid de l’aspre cara a cara s’ha produït quan Sandoval ha dit que al futur espòs d’Erik no se li aixeca. L’estilista català no ha pogut quedar-se callat i li ha dit a Víctor: “Si tu tens problemes erèctils, a ell tranquil que no li passa res”.

SEXE

Tot seguit, Erik s’ha atrevit a descriure les seves trobades sexuals amb el magnat, que fins ara han estat tres en total, com a “apassionades” i ha assegurat que sempre és el colombià que pren la iniciativa al llit. Però, per si això fos poc, l’estilista ha explicat que el seu futur marit “s’aixeca amb la tenda de campanya i la té vint hores al dia”. A més, per rematar el seu testimoni ha afirmat: “De fet, només tocar-me ja la té, pum!”. Davant de tot l’esperpent, Rafael de Marchena ha hagut d’entrar per telèfon, des de l’altre costat de l’oceà, per defensar el seu honor i trencar una llança en favor del seu futur marit.

El magnat, que ha animat el jove estilista a lluitar per la seva relació “fins que no puguis més”, ha dit: “Això no és pels diners perquè estem fent una separació de béns. Ni ell no pensa en el divorci, ni mi tampoc. L’única cosa que ens pot separar és la mort“.

TELF

Pel que pugui passar el dia de demà, el colombià ha assegurat haver inclòs Erik al seu testament. Més val prevenir que curar. Aconseguirà Víctor arrabassar-li el marit a Erik? O, al contrari, Víctor i Erik es convertiran en la parella revelació del proper estiu, copant les portades de les revistes de paper cuixé? De l’odi a l’amor només hi ha un pas, i el seu sembla més a prop que mai.

Anar a la font
Arnau Vila

Powered by WPeMatico

Translate »