Banc Sabadell renova el Segell d’Excel·lència EFQM

El Banc Sabadell ha renovat el Segell d'Excel·lència EFQM 500+ que atorga l'European Foundation for Quality Management (EFQM), organització que avalua i promou l'excel·lència en la gestió empresarial a Europa, després de superar de nou els 700 punts.

D'aquesta manera, Banc Sabadell aconsegueix situar-se en el tram de +700 per tercera avaluació consecutiva i es posiciona com l'única entitat financera espanyola en obtenir aquesta puntuació. "Aquests resultats són el fruit de molts anys de feina, però no haurien arribat sense l'aposta clara de la nostra organització pel lideratge i la gestió excel·lent", ha declarat el director d'Excel·lència de Banc Sabadell, Marc Faus.

El secretari general del Club Excel·lència en Gestió, Ignació Babé, s'ha mantingut en la mateixa línia, assegurant que l'entitat bancària "ha consolidat el seu creixement gràcies a la transformació estratègica duta a terme en els últims anys des del punt de vista de la gestió i de la tecnologia".

L'acte de lliurament del segell s'ha realitzat a la Torre Banc Sabadell de Barcelona, i ha comptat amb la presència del conseller delegat de Banc Sabadell, Jaume Guardiola; el conseller director general de l'entitat, José Luís Negro; el director general de Sabadell España, Carlos Ventura; i el director general adjunt del banc, Manu Tresánchez.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: