Banc Sabadell avança en la sostenibilitat del CBS Sant Cugat

Banc Sabadell segueix fent camí en el seu compromís amb la sostenibilitat. L’entitat vallesana fa anys que incentiva el finançament sostenible i té aquesta idea com a vector en la seva estratègia, però enguany fa un pas més i ha iniciat unes obres de millora en les seves instal·lacions del CBS de Sant Cugat que permetran reduir la seva petjada de CO₂.

Banco Sabadell Europa Press

Exterior CBS Sant Cugat

Renovació del CBS Sant Cugat

L’actuació concreta que ha iniciat Banc Sabadell són les obres d’instal·lació de plaques fotovoltaiques al centre corporatiu de Sant Cugat (CBS Sant Cugat) que amb 50.000 m2, és el més gran que té l’entitat.

mapa CBS Sant Cugat

Mapa amb les zones on es produiran aquestes actuacions

El projecte contempla la instal·lació de plaques a la coberta de l’edifici sud (nuclis B, C, D i E), ja que des de l’any 2011 ja funcionen en l’edifici A i cobreixen el 5% del consum del mateix edifici. I també, es preveu instal·lar-ne a la coberta de l’auditori i al pàrquing de visites amb la col·locació de marquesines que aportaran a més ombra als vehicles estacionats. 

futur parquing CBS Sant cugat

Imatge de diverses plaques fotovoltaiques en un aparcament 

Aquesta actuació, que està previst que finalitzi a finals de desembre, permetrà reduir les emissions en 364 tones l’any, un fet que és equivalent al CO2 que poden filtrar 18.200 arbres en un any.

A més, aquesta instal·lació permetrà produir per mitjans propis un 5,1% de l’energia que necessita el centre per funcionar, fet que ajuda a disminuir la dependència energètica de tercers.

El compromís sostenible de Banc Sabadell

Totes les actuacions que Banc Sabadell fa anys que realitza en favor de la sostenibilitat i tots aquells projectes que actualment estan en marxa són fàcilment identificables pel seu nou logo i per l’etiqueta que els acompanya (#SabadellCompromísSostenible).

Sabadell Renting, un exemple d’èxit sostenible

A través de Sabadell Renting, la companyia fa temps que ha demostrat el seu compromís en la promoció de la mobilitat sostenible. Un servei de Banc Sabadell que evita l’emissió d’aproximadament 390 tones de CO₂ cada any. 

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: