Autorització per fer obres durant un mes a l’estiu als carrers de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha decidit que aquest any, amb motiu de la Covid-19, es puguin fer obres a l’espai públic quinze dies al juny (del dia 15 al dia 30) i quinze dies al setembre (de l’1 al 15), dos períodes en què no estava permès en el passat. Altres anys la restricció s’allargava del 15 de juny al 15 de setembre.

D’aquesta manera, la restricció afectarà aquest estiu des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost. L’Ajuntament informa que l’autorització del 15 al 30 de juny i de l’1 al 15 de setembre és “excepcional”.

Per beneficiar-se d’aquesta autorització “genèrica”, els interessats s’han d’adreçar a l’Ajuntament i presentar un escrit en què, entre altres dades, han de deixar clar si en la seva empresa s’ha tramitat un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO), “només a títol informatiu”, assenyala l’Ajuntament blanenc.

Actualment hi ha una dotzena d’obres en marxa a Blanes, incloent-hi un Decathlon al pla parcial Costa Brava i un Mercadona al barri de la Plantera, segons informa el consistori. Demà passat s’obrirà una botiga de la marca Stradivarius.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: