Eixordadora ovació als sanitaris a tot Espanya per segona nit consecutiva

Els espanyols han tornat a agrair aquest diumenge des de casa la tasca que està realitzant el personal sanitari per fer front a l' coronavirus al país.

Tal com va passar aquest dissabte a les 22.00 hores, finestres, balcons i terrasses de tot Espanya s'han omplert d'aplaudiments i crits de joia en agraïment a metges, infermers i altre personal sanitari.

A diferència de dissabte, que s'ha produït poc abans de les 22.00 hores, aquest diumenge els agraïments s'han avançat a les 20.00 hores perquè en aquesta ocasió poguessin participar els nens.

També a diferència de dissabte, el so dels aplaudiments ha estat acompanyat de la pluja, la qual no ha impedit que la gent es tragués des dels seus habitatges per retre homenatge als treballadors que aquests dies atenen els infectats, que s'eleven a prop dels 8.000.

Així, milers de ciutadans secundaven la crida fet aquest mateix diumenge a través d'u n missatge en cadena de Whatsapp demanant aquesta acció, tal com va passar dissabte.

"(Canvi d'hora perquè els nens puguin participar) Homenatge a tots els sanitaris. A les 20.00 hores de la nit, tots els dies sortirem tots a les nostres finestres, terrasses i balcons i aplaudirem. Si us plau passa-ho", diu la cadena difosa a través de Whatsapp, pràcticament la mateixa que es va difondre el dissabte només que amb la diferència de l'hora.

Els italians, que porten més temps confinats que els espanyols, ja han realitzat el mateix gest durant diversos dies, encara que si escau han utilitzat la música per comunicar-se amb els seus veïns davant l'aïllament.

Nombrosos usuaris de les xarxes socials han penjat després vídeos de el moment en carrers de nombrosos punts d'Espanya amb el hashtag #AplausoSanitario, que s'ha convertit en tendència a Espanya.

20 minutos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *