Atlantia vendrà el 29,9% de Cellnex a Benetton si l’OPA d’Abertis prospera

Rate this post

La companyia italiana Atlantia vendrà el 29,9% de Cellnex -filial d’Abertis- a la firma Edizione, el grup inversor de la família Benetton –propietària alhora d’Atlantia- sempre i quan prosperi l’OPA conjunta que aquesta firma i la madrilenya ACS han plantejat sobre Abertis. El preu que s’ha posat a cada títol de Cellnex Telecom és de 21,50 euros, fet que dona un valor a l’operació de 1,489 milions d’euros.

Com a part de la transacció, Edizione atorgarà a Atlantia el dret de coinvertir a Cellnex, comprant fins a un 20% de la participació dins dels 2 anys d’execució de la venda. També li atorgarà un “dret de primera oferta” i un “dret preferent” en cas que Edizione volgués vendre tota o part de la participació dins dels 7 anys posteriors a l’execució.

Així ho va indicar l’empresa italiana en un comunicat, atès que no ha rebut cap altra oferta per aquesta participació a Cellnex que millorés a la dels Benetton en el termini fixat per a això. La transacció queda no obstant això condicionada a la conclusió de la presa conjunta d’Abertis per part de l’empresa i ACS.

D’aquesta manera, Atlantia accepta l’única oferta de compra que va rebre en el sondeig de mercat que va encarregar realitzar a Mediobanca en tant decidia sobre si exercia l’opció de compra d’aquest percentatge de Cellnex que se li va atorgar en el marc de l’acord amb ACS per prendre Abertis.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »