Atac a Laura Escanes per parlar en català a la seva filla: “¡habla castellano!”

L’espanyolisme monolingüe i mononeuronal ataca de nou: la seva darrera víctima ha estat Laura Escanes, la influencer, dona del televisiu Risto Mejide i mare d’una criatura, Roma. La petita, d’un any i un mes, encara no parla, però els croats de la llengua de Cervantes ja li marquen el camí que ha de seguir. A ella i a la seva mare, musa de l’unionisme des que va dir que “fui independentista, pero ahora ya no“, però que segueix sent una pecadora a la que ajusticiar: encara no ha expulsat del seu organisme el perillós virus ‘catalufo‘, i li parla en català. No només això: ho fa amb publicitat i exhibicionisme (sempre segons la caverna, és clar) a les seves xarxes socials, motiu pel qual ha de rebre el seu merescut: ‘Shame, shame, shame’.

Un usuari o usuària ha respost a un dels vídeos d’Escanes (que malauradament ja no trobem a la xarxa) amb un reguitzell de bajanades catalananòfobes que provoca fàstic i certa compassió pel seu irrisori nivell intel·lectual i moral. Aquestes han estat les seves primeres paraules: “habla a esa criatura en castellano joder!“. Tota una oda a la ortografia i gramàtica castellana, per cert. Després de la seva carta de presentació, ha explicat els seus arguments de barra de bar: “que lo único que hacéis los catalanes con estas cosas es fomentar división civil y conflictos civiles“. La caspa que anava desprenent la teoria ha estat a punt de no deixar-nos veure el final de aquesta obra d’art fatxa, però hem tingut sort: “y ahora vas y bloqueas que me estarás dando la razón“. Fetén. No sabem si Escanes ha bloquejat, però el que sí ha fet és compartir aquest ridícul amb els seus 1’5 milions de seguidors. La resposta ens sembla fluixeta, però: “Pero qué dices? jajjaja. No he podido aguantarme la risa al leer este mensaje“.

Laura Escanes insults per parlar en català a la seva filla @lauraescanes

Laura Escanes insults per parlar en català a la seva filla / @lauraescanes

Laura Escanes, Risto Mejide i Roma @lauraescanes

Laura Escanes, Risto Mejide i Roma / @lauraescanes

Si no fos que estem davant de actituds de caire feixista, nosaltres també riuríem. Però amb els fatxes, cap rialla: combat i denuncia per odi. Roma, quan sigui gran, ho agrairà.

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: