Asens intensifica la seva caça pel vot socialista: “Als socialistes que se senten enganyats per Sánchez, que no es quedin a casa”

Els comuns intensifiquen la seva crida al votant socialista que se sent “enganyat” pel PSOE i demana que, malgrat tot, el 10-N no es quedin a casa i surtin a votar. “Molts socialistes se senten enganyats amb Sánchez. A ells els hi diem que no es quedin a casa”, ha demanat el candidat d’En Comú Podem, Jaume Asens, en un acte a Tarragona. Això sí, que surtin a votar l’opció “útil” perquè hi hagi un govern progressista a tot l’Estat. “Som el vot útil d’aquests socialistes que no renuncien als seus principis i programes”, ha assegurat Asens. 

Aquest dijous, però, Asens no només ha apel·lat al votant socialista, d’on preveuen esgarrapar una bossa de vots de persones que no comparteixen el gir que ha fet el PSOE. El líder de la candidatura dels comuns al Congrés dels Diputats també ha demanat el vot als “republicans” que estan desencantats amb ERC. “Als republicans que estan decepcionats per ERC, som el vot útil del republicanisme”, ha afirmat. 

Els comuns es presenten com l’opció “útil” tant pels independentistes que volen una solució dialogada amb l’Estat com les persones d’esquerres que se senten decepcionades pel PSOE. De fet, és en el PSC i ERC on els comuns hi tenen el seu vot fronterer i on preveuen pescar vots de cara el 10-N per mantenir i augmentar la seva representació electoral. És per això que Asens ha demanat el vot pels comuns perquè és l’unica manera, ha dit, que “a l’altra banda de Catalunya hi hagi Pablo Iglesias”. 

En l’acte de Tarragona, també hi ha participat la número dos de la candidatura per Barcelona, Aina Vidal, qui ha assegurat que el compromís dels comuns és derogar la reforma laboral i també de les pensions. Per la seva banda, el candidat per Tarragona, Ismael Cortés, ha assegurat que quan En Comú Podem va irrompre al tauler polític el 2015 va fer un “escac al rei” i que en les properes eleccions poden donar “l’escac i mat”. En aquest sentit, Cortés ha avisat que no s’arronsaran davant qualsevol pressió i que tornaran a forçar un govern progressista.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: