Arusitys no pot emetre imatges d’El hormiguero: guerra Alfons Arús-Pablo Motos

Rate this post

Ja fa dues setmanes que La Sexta emet Arusitys i la millor secció per a molts, La Teletulia (tertúlia sobre programes de TV) ha perdut interès. Quan es feia a 8tv, la cadena del Grup Godó no posava impediments a que s’hi comentessin programes de totes les cadenes però a La Sexta, canal del grup Atresmedia que inclou Antena 3, Alfons Arús té la directriu de no comentar programes de Mediaset: ni Telecinco ni Cuatro. I això ja deixa coixa la secció, però després de 10 programes, molts mitjans s’han fer ressò que Arús tampoc emet imatges d’un programa del seu mateix grup televisiu: El hormiguero. Una raresa ja que acostuma a ser el més vist del dia a Espanya. Quan Arús feia Teletúlia a 8tv parlava molt sovint del programa de Pablo Motos i aquesta seria la raó per la qual ara no ho fa: Motos hauria vetat dins Atresmedia que Arús n’emeti imatges, dolgut per algunes crítiques que va dedicar-li Arucitys a 8tv.

Pablo Motos i Bisbal pebrot 2 el hormiguero

Antena 3

Els seguidors d’Arús saben que un dels secrets del seu exitós programa és que el periodista català en sap molt de TV, perquè n’ha fet i n’ha vist molta. I amb el somriure que el caracteritza deixa anar crítiques àcides que fan especialment interessants els seus programes. De Pablo Motos acostumava a dir el que molts observadors veuen: que és massa protagonista a les entrevistes. Això no devia agradar el totpoderós Motos, un dels productors més importants de TV a Espanya, i ara surt a la llum aquesta guerra entre els dos presentadors del mateix grup Atresmedia.

arus la sexta

La Sexta

Per tancar el cercle, el soci de Pablo Motos a la productora d’El hormiguero és Jorge Salvador, el tècnic de so, i amic íntim, d’Alfons Arús en els seus inicis a la ràdio. Els dos amics es van distanciar quan Salvador va deixar de treballar amb Arús per fer els efectes de so de Crónicas Marcianas. Ara Jorge Salvador és copropietari de la productora 7 y acción amb Motos i les relacions Arús-Salvador fa anys que són, per dir-ho suau, fredes. Aquest cocktail ha fet que dos galls al mateix galliner, Motos i Arús, no tinguin bona relació i qui se’n resenteix és el públic d’Arús, que veu com des de la cadena obliguen Arús a jugar amb una mà lligada. De moment l’audiència catalana segueix sent fidel a Arusitys i a Espanya va fent-se un lloc poc a poc.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »