Arrimadas i Roldán demanen el vot per obtenir el primer alcalde de Cs a Tarragona

Ciutadans va ser primera força a la ciutat de Tarragona el 21D, però aquesta primera posició no s’ha repetit en les eleccions generals, en què el PSC va obtenir la majoria dels vots i el partit taronja va quedar tercer. No obstant això, continua veient la ciutat com un dels llocs on podrien treure el seu primer alcalde a Catalunya i, per aquest motiu, aquest divendres tant Inés Arrimadas com Lorena Roldán (que sona com a possible futura nova candidata a les properes catalanes) han demanat el vot en aquesta localitat.

“Ciutadans us defensarà i es trencarà la cara per vosaltres”, ha assegurat Arrimadas: “La única garantia que Tarragona no sigui governada per ERC amb un pacte amb els socialistes és votar Cs”. “Tarragona és una gran ciutat, així que votarem tots, i tindrem un alcalde que sàpiga que és de tots els ciutadans”, ha sentenciat, i ha demanat participació perquè a Cs li pot anar “d’un parell de vots”.

Roldán, per la seva banda, ha reivindicat el seu passat polític a Tarragona, on va ser regidora. “El 21D vam ser punta de llança del constitucionalisme amb més de 120.000 vots”, ha recordat al públic: “Voleu quatre anys més de Ballesteros com a alcalde? No té projecte a Tarragona”. El candidat a l’alcaldia, Rubén Viñuales, ha insistit que Cs governarà “d’una vegada per totes aquesta ciutat”. En la seva intervenció, en què ha carregat contra els símbols a l’espai públic i ha censurat la gestió del govern a la ciutat, Viñuales ha defensat “una Tarragona per a tots”. 

La polèmica de Reus

Les expectatives de Ciutadans a la província de Tarragona eren molt elevades, però el resultat de les generals les rebaixa inevitablement. També la polèmica viscuda a Reus (on Cs també aspira a l’alcaldia) pocs dies abans de començar la campanya, quan els quatre regidors del partit van demanar la baixa de la formació denunciant una caça de bruixes a Cs després que el portaveu del grup, Juan Carlos Sánchez, presentés una denúncia interna al partit per una suposada irregularitat d’un alt càrrec del partit. 

El regidor de Cs expedientat després de denunciar una irregularitat: "Estan fent una caça de bruixes"

El regidor de Cs expedientat després de denunciar una irregularitat: “Estan fent una caça de bruixes”

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: