Arriba la catifa vermella més desinhibida: transparències i vestits estrafolaris

Rate this post

Les estrelles nord-americanes han enlluernat Nova York aquesta nit a la cerimònia dels MTV Video Music Awards d’enguany. Les famoses més internacionals han congregat mitjans de comunicació d’arreu del món davant del Radio City Musical Hall, posant davant dels fotògrafs amb el seu millor somriure. Ara bé, el que buscaven no era que es fixessin en el maquillatge… sinó en els conjunts estilístics escollits. Com era d’esperar, els vestits han tornat a ser estrafolaris i d’allò més cridaners: estrambòtics a més no poder.

Escots pronunciats, transparències, colors cridaners, patrons impossibles… Tot sembla vàlid per acaparar l’atenció i ocupar el màxim de titulars possibles. Podríem dividir els outfits que hem vist en aquests premis en dos grans blocs: un amb els més sensuals i un altre amb aquells més estranys.

Comencem amb les més atrevides. La cantant Rita Ora acostuma a ser protagonista de les catifes vermelles en escollir sempre uns looks ben exagerats. Doncs bé, en aquesta ocasió ha tornat a ser la que més ha cridat l’atenció. Sembla que li ha agafat el truc als naked dress, un tipus de vestit que ho deixa gairebé tot al descobert. En aquesta ocasió ha escollit un model de Jean Paul Gaultier totalment transparent amb un brodat en negre que no impedia que es veiés la poca roba interior que duia. Un ample collar de brillants, uns anells XXL i unes sandàlies senzilles completaven aquest estil molt comentat.

Rita Ora VMA EFE

La també cantant Nicki Minaj ha seguit el mateix estil. Guanyadora d’un dels premis de la nit, en el seu cas el look que ha dut no ha deixat indiferent a ningú. Es tracta d’un banyador en color cru que potenciava el seu inacabable escot i que marcava moltíssim la cintura amb un ample cinturó. Per sobre duia un vestit transparent de gasa llarg fins als peus en color gris, accentuant l’extravagància del model. Dues cuetes i sandàlies amb brillants per no enlluernar la resta.

nicky minaj vma efe

Una de les més elegants de la nit ha estat Jennifer Lopez. L’actriu i cantant ha optat per un vestit sexy però no tan exagerat com les dues anteriors. Ella, per la seva banda, ha lluït un disseny en gris metal·litzat que deixava al descobert la seva llarga cama. Escot paraula d’honor, cintura cenyida i sandàlies del mateix to que el vestit. Les polseres de diamants i el clutch a joc, tot un encert.

jennifer lopez vma efe

Parlant d’actrius, podem incorporar un altre nom a aquest primer bloc. Es tracta de Shay Mitchell, una de les protagonistes de la sèrie Pretty Little Liars. La jove ha volgut trepitjar ben fort la catifa vermella amb un model de Nicolas Jebran en blanc i taronja. La part superior simulava el tall d’una jaqueta, sense impedir mostrar un gran escot. Estampat de ratlles d’inspiració ètnica, mini faldilla i sandàlies amb brillantets.

shay mitchell vma efe

Però com dèiem, aquesta ha estat una catifa vermella molt desinhibida. Les famoses no només han volgut anar sensuals, sinó que també han volgut deixar tothom bocabadat amb algunes peces molt estranyes. És el cas de Madonna, que ha tornat a deixar tothom boig amb un model que no té per on agafar-se. Primer de tot cal destacar la surrealista diadema que ha escollit: taronja i amb grans punxes simulant bales. El pentinat? Dues trenes. I el vestit, negre i amb unes sanefes de blonda que quedava enlluernat per una capa d’estampat floral en tons grocs i taronges i uns collars molt exagerats i sense massa sentit.

madonna vma EFE

Però aquest no ha estat el disseny més estrany. La DJ Dej Loaf ha anat encara més enllà i ha deixat tothom sense paraules. En el seu cas ja el pentinat ho deia tot: cueta alta en forma de pinya i color grisós. Un tall de cabells que no desentonava si el veiem amb la resta del conjunt: un vestit blanc exageradament voluminós, estil arlequí i patró molt complicat.

dej loaf vma efe

Finalment ens agradaria comentar un últim model ben peculiar. La protagonista és la model Amber Rose, que ha sembla que ha volgut rendir un homenatge a Catwoman en escollir una careta amb reminiscències d’ella. La fusta i les botes altes en xarol vermell no tenien pèrdua, així com el banyador del mateix to amb dues grans punxes als pits.

amber rose vma efe

Amb tot, queda clar que aquesta catifa vermella no ha estat com les altres…

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »