Arrenca la gran manifestació independentista que omple de gom a gom la Diagonal

Rate this post

La gran manifestació independentista de la Diada, convocada per l’ANC i Òmnium, ha arrencat a les 16 hores i omple de gom a gom la Diagonal, la principal artèria de Barcelona, al llarg d’11 kilòmetres.

Centenars de milers de persones, moltes d’elles vestint les samarretes de color corall venudes per l’ANC, s’han concentrat a l’avinguda amb el lema de “Fem la República catalana. Diada per la República”. La concentració ha tingut un to especial, perquè ha estat la primera Diada amb presos polítics i exiliats, després del referèndum de l’1 d’octubre, de la declaració d’independència i de la intervenció de la Generalitat amb el 155.

L’ambient de la concentració és reivindicatiu i totalment pacífic, amb la presència de famílies amb nens petits, i sense que s’hi vegin signes partidistes.

Des de primera hora de la tarda estan col·lapsats els carrers que toquen a la Diagonal, pel gran nombre de persones que volien participar a la manifestació. Més de 1.500 autocars han traslladat manifestants des de les diverses comarques catalanes, i l’ANC ha venut més de 275.000 samarretes.

(Hi haurà ampliació)

 

Anar a la font
Lluís Bou

Powered by WPeMatico

Translate »