Ari Sánchez i Ale Salazar tornen amb força i guanyen l’Estrella Damm Open

La reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Ale Salazar han tornat al World Tour amb una força impressionant i no han tingut problemes per imposar-se en la final de l’Estrella Damm Open de Madrid, el primer torneig després de l’aturada pel coronavirus i que s’ha disputat sense públic.

Ari Sánchez i Ale Salazar s’han imposat per 6-2 i 6-3 a la barcelonina Lucía Sainz i la menorquina Gemma Triay en una final que han dominat des del primer punt. Les número u del rànquing mundial han trencat el servei de les seves rivals en el primer joc i en un no res i aconseguint un altre break s’han situat amb un 4-0. La quarta parella mundial ha reaccionat guanyant dos jocs seguits, però les numero u, amb una Ari Sánchez definint mol bé, s’han imposat en el primer set per 6-2.

En la segona màniga la reusenca i la madrilenya han tornat a començar amb un break i han anat sempre per davant (2-0), tot i que la barcelonina i la menorquina s’ha acostat fins a un 4-3. Ari Sánchez i Ale Salazar han mostra un cop més la seva determinació i bon joc, i amb un tercer trencament de servei de les rivals s’han emportat la victòria i el títol.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: