Arcadi Espada a TVE: “Aporrear a señoras mayores fue violencia legítima”

Rate this post

Si tens un programa que s’ensorra d’audiència i prestigi pots fer dues coses: tancar-lo o convidar Arcadi Espada. El debate de la 1 és una tertúlia pagada amb diners públics a TVE perquè Julio Somoano, el seu director i presentador,  tingui alguna cosa a fer després que fos massa dretanós per seguir fent de cap d’informatius de la TV pública i el fessin fora del càrrec. El seu debat va els dimecres de matinada i la seva audiència és pèssima: un 3,9% a Espanya i un 3,6% a Catalunya, que a les 2 de la matinada són 22 mil noctàmbuls que entre Teletienda i una tertúlia esbiaixada prefereixen no comprar una altra planxa per rostir pollastres. 

julio somoano TVE

TVE

Aquesta setmana ha volgut tractar la investidura de Quim Torra, i hi va convidar Arcadi Espada, què podia anar malament? Ja des del plantejament, Somoano es pregunta “Veremos si Torra toma decisiones simbólicas o desafía abiertamente la ley y se suicida“. Poc neutre per ser un presentador de tele pública. Els tertulians eren polítics i dos periodistes d’El país i El mundo. Sergi Miquel és un diputat del PDeCat a Madrid que va tenir un moment amb Arcadi Espada descriptiu del que era el debat i Espanya:

Espada xuleja el jove diputat de Llagostera: “Va a pasar lo que ustedes quieran, si pretenden asaltar a la democracia el Estado reaccionará, aporreando a señoras mayores. Lo de mil heridos el 1-O es una fake new de las que manejan ustedes. La policía tuvo una actuación modélica por tratarse de un asalto a la democracia. Recibieron un pequeño porcentaje de la violencia legítima a la que un Estado tiene derecho”. No sorprén que Espada parli d’atonyinar ancianes com una cosa desitjable i proporcionada. També creu que la noia violada per La Manada mereix que coneguem la seva vida sexual i de fet tots els webs de dreta extrema segueixen Espada com rates al flautista de Hamelin i publiquen dades personals de la noia de 18 anys forçada sexualment per cinc homes a Pamplona. Espada rima amb Manada. I amb arcada.

arcadi espada pdecat tve

TVE

Tots dos contrincants són coneguts, Sergi Miquel era a la festa només per a homes que En Blau va publicar a la notícia El Cap d’Any gai d’Alfonso Díez al costat de Santi Vila i Arcadi Espada va coincidir el passat 1 d’octubre amb l’equip d’En Blau a l’Escola Nausica del Carrer Muntaner amb Laforja de Barcelona . No va votar i només va ficar-hi el nas per veure perilloses ancianes armades amb un vot a les que hauria atonyinat ell mateix de no haver-hi “legítima violència policial” contra iaies. Ningú no va fer ni cas, malgrat el seu pentinat, a la presència d’Espada.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »