Aragonès aposta per “no allargar en excés una legislatura ja que cal un reset”

El vicepresident del govern, Pere Aragonès, ha apostat per "no allargar en excés una legislatura ja que en termes polítics s'ha de fer un cert reset". En una entrevista a la Cadena Ser, el també coordinador nacional d'ERC ha afegit que "s'han de tornar a repartir les cartes electoralment" però no s'ha pronunciat directament sobre si els comicis haurien de ser abans o després de l'estiu.

Pel que fa a la figura del mediador que reclama el president de la Generalitat, Quim Torra, ha avisat que seria un "error" que l'independentisme no aprofités l'oportunitat del diàleg. "ERC no s'aixecarà mai de la taula del diàleg. Si no és possible millorar les condicions de l'acord ERC-PSOE, no podem dir que no hi ha diàleg", ha conclòs tot i que no ha parlat en nom de tot el govern català actual. Per això, no considera aquesta figura indispensable: "Si hi ha un mediador a la taula, molt millor. No obstant, no podem desaprofitar aquesta oportunitat".

A l'espera de conèixer la data de les noves eleccions al Parlament de Catalunya, Aragonès defensa que a Esquerra són uns "apassionats de les urnes" i que no tenen por a res ja que estan "preparats per qualsevol cosa". Sobre qui encapçalarà el candidat principal de la llista s'ha referit a Junqueras: "Anem a defensar que l'Oriol sigui el candidat".

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: