Aquestes són les principals tendències del fitness per al 2021

Una de les coses que hem après del terrible 2020 és la importància de cuidar-nos i d’adquirir hàbits saludables per mantenir una bona salut, així com de la responsabilitat, que tenim cadascun de nosaltres perquè això succeeixi. Les autoritats sanitàries, quan parlen de cuidar-se, fan referència fonamentalment a cura de l’alimentació i al fet de realitzar una activitat física de forma regular.

A causa de les restriccions d’aquest any, la forma en què fem exercici també ha canviat per a moltes persones, per la qual cosa el panorama del fitness s’ha transformat dràsticament. Els experts de la indústria prediuen canvis massius i aquestes, pel que sembla, són les principals tendències.

Fitness a casa

Són molts els que aquest any han invertit alguna cosa de diners a aconseguir un equipament més o menys bàsic per fer fitness a casa: manuelles, cintes, fitballs o fins i tot bici estàtica o cinta per córrer, són alguns dels elements amb què es pot realitzar exercici diàriament i mantenir-se en forma.

Manuelles|ParellesLes manuelles són un dels elements que més s’estan venent en els últims temps

Noves tecnologies

Els dispositius portàtils per fer exercici s’han disparat en popularitat durant l’última dècada. De fet, es preveu que per a 2022 més de 900 milions de persones utilitzaran aquestes eines que serveixen per mesurar la despesa calòrica, els hàbits de son, la recuperació, el pes, les rutes i que, a més, poden fer recomanacions personalitzades. Els més comuns són els braçalets i els anells.

Connexió ment-cos

Durant el transcurs de la pandèmia, les persones s’han interessat en combinar l’exercici i la relaxació mental per alleujar l’estrès. Per això, activitats com el ioga o el pilates estan guanyant popularitat. També hi ha un interès creixent per a un exercici més intencional, és a dir, amb l’enfocament posat en la forma i l’activació muscular en lloc de continuar sense pensar els moviments d’un entrenament.

El fitness virtual

El fitness virtual ha augmentat en popularitat a mesura que s’estenia el confinament. Hi ha, a través d’internet, tota mena de plataformes que permeten als atletes entrenar i competir en un món virtual. Els videojocs tenen també molt a dir en aquest sentit i està creixent el mercat dels dedicats a l’activitat física que utilitza el moviment corporal com a controlador principal.

Fitnes virtualLa pandèmia ha incrementat la pràctica del fitness virtual a casa

Distanciament social

Amb la pandèmia encara en ple apogeu, guanyen adeptes les activitats on és possible mantenir la distància social: córrer, passejar, el ciclisme a l’aire lliure, el golf o el surf són esports que es poden fer en solitud sense posar-se en una situació de risc.

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: