Antonio Carmona reviu el moment que va estar a punt de morir: “Vi ángeles”

Rate this post

Antonio Carmona va veure la llum. I ben de prop. El cantaor, que va arribar a estar en coma induït el passat octubre després d’una infecció provocada per uns implants dentals, torna avui als escenaris en un concert amb finalitats benèfiques. Una experiència pròxima a la mort que l’ha tingut en un hospital durant molts mesos, i on va arribar a demanar a la seva família que fessin una oració per ell perquè es veia més enllà que aquí.

L’ex líder de Ketama reconeix que no les tenia totes amb ell i que es va encomanar a la seva fe per no abandonar aquest món abans d’hora. Visites com les d’Alejandro Sanz o Remedios Amaya (sí, la de “zero points” al festival d’Eurovisió amb “Ay quién maneja mi barca”) es van barrejar amb d’altres més celestials com angelets i éssers eteris, provocats pel moment en sí i per la sedació que duia…

Un neguit que ha reconegut que potser li provoca que li tremoli la veu aquest vespre a la sala Luz de Gas, en el seu primer concert després de l’ensurt. La recaptació del concert va destinada al que ha de ser el centre oncològic infantil més gran d’Europa, el Pediatric Cancer Center de Barcelona. El mateix Carmona reconeixia haver visitat algun d’aquests nens i haver-se-li encongit el cor en veure nens malalts. A més, fa poc va patir de manera directa la mort d’una amiga seva a la que es va endur un càncer amb 36 anys. Precisament la campanya #paralosvalientes ja ha comptat amb la presència de molts famosos que hi han volgut col·laborar, molts d’ells, jugadors del Barça o seguidors blaugranes com Leo Messi, Carles Puyol, Marc Márquez, Dani Pedrosa o el xef Jordi Cruz. Carmona n’estava encantat que en aquest cas, tants culers, hagin demostrat la seva solidaritat.

Un acte benèfic en forma de concert on Carmona ho haurà de donar tot, pel fet en sí, i perquè ha vingut a Barcelona refredat i amb la veu malmesa.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »