Antonia Dell’Atte demanda els companys de ‘Masterchef’ per assetjament

Rate this post

TVE torna a somriure gràcies a una nova edició de Masterchef. La versió celebrity del format culinari enganxa, i el primer programa ja els ha regalat un espectacular 24,7% de share. El càsting d’enguany és divertit i estrafolari: amb Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre, Carmen Lomana, Antonia Dell’Atte i Santiago Segura com a caps de cartell.

La italiana va ser una de les protagonistes del primer episodi per culpa del seu mal humor, i és que semblava que mataria algun dels companys en qualsevol moment. Doncs bé, sembla que aquest mal rotllo anirà a més en les següents entregues.

El cabreig de l’ex d’Alessandro Lequio és tan profund que avui apareix a la portada de Lecturas sota una bomba escandalosa, ha decidit demandar els companys de programa per assetjament. “M’estic despertant ara i està sent un gran xoc, un gran trauma”.

antonia dell'atte portada lecturas

No està gens contenta amb com l’han tractat durant la gravació de Masterchef, i també lamenta el comportament dels jutges. Assegura que l’han fet viure tot un drama i que els enfrontaments amb els altres famosos han arribat a un extrem perillós.

“La crítica l’accepto, la mala llet no. He de fer una catarsi per oblidar-me d’aquesta gravació, perquè ha estat molt dura. Quan ho feia bé em deien: “Bravo, Antonia!”. Quan eliminaven el meu grup: “Ha estat culpa teva, Antonia”. Vinga… Tots hem d’assumir la derrota”, continua.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Antonia Dell’Atte (@antoniadellatte) on

Molt s’està parlant sobre la mala relació amb Carmen Lomana. Però assegura que simplement s’enfadava amb ella perquè no entén “un carajo” de cuina. “Per ella era un joc, però jo ho he passat molt malament. M’he deixat la pell”. 

Aquestes dures declaracions sobten després de la publicació que va fer a Instagram el dia de l’estrena del programa, quan va animar l’audiència a veure’l perquè “ens divertirem”. Si tan malament ho ha passat, no és estrany aquest missatge?

Acabarà demandant-los? Serem testimonis d’aquest presumpte assetjament en els següents programes? 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »