Antena 3 repugnant: manipula la protesta de reporters catalans tips d’agressions

Aquest dimecres els periodistes catalans s'ha atipat de les agressions que pateixen en cobrir manifestacions i han fet una sentada al Parlament en senyal de protesta. Els reporters han patit cops de manifestants a les manis unionistes i a les independentistes. Els violents no són unionistes o indepes, abans que res són violents. En la memòria de tots hi ha la manifestació unionista prop de la Ciutadella on un càmera de Telemadrid va ser agredit perquè l'agressor creia que era de TV3: “Es de TV3 y me está amenazando”. O l'última a Laila Jiménez de Telecinco.

agressió càmera telemadrid parc ciutadella - roberto lázaro_03

Roberto Lázaro

laila plora T5

Telecinco

Per demostrar que una cosa són els reporters de carrer i una altra molt diferent les cadenes de TV i els seus directius, aquest ha estat el tuit repugnant d'Antena 3 que ha sulfurat els periodistes que es manifestaven. Segons Antena 3 la sentada era contra "las presiones que reciben de grupos independentistas". Antena 3 s'apropia d'una protesta on hi ha reporters seus i la manipula com una nova arma unionista contra els indepes. Les agressions són de totes les parts i els reporters així ho han dit en la protesta, però Antena 3 menteix i el programa de la catalana Susanna Griso també:

Un col·lectiu de periodistes que ha promogut la protesta silenciosa ha exigit a l'empresa catalana, Planeta, de la qual depèn Atresmedia, als serveis informatius d'Antena 3 i a Espejo público, que rectifiquin la burda manipulació:

protesta setada acn

ACN

La protesta era contra TOTES les agressions, vinguin d'on vinguin, i no contra les de "grupos independentistas". Antena 3 no veu que entre els micros de reporters al terra hi ha el seu. Aquesta és la vergonya que vol fer passar als seus periodistes a Catalunya. I després lamenten el crit de "premsa espanyola, manipuladora". Una cosa són els reporters i una altra els despatxos a la cadena.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: