Anne Igartiburu i el marit es mengen a petons fent gala de relació perfecta

Rate this post

Anne Igartiburu és sinònim de televisió. És la cara visible de TVE y la reina de les campanades encara que Cristina Pedroche vulgui acaparar protagonisme a través de vestits transparents. Presentar un exitós programa del cor durant més de dues dècades l’ha fet tota una icona i ha omplert la seva butxaca.

L’any passat es deia que entre la societat que presideix i la seva empresa de publicitat tindria uns actius de més de sis milions d’euros, agrupant diverses propietats de la comunicadora basca. Una llista de cases que és bastant important, tenint una mansió a cada port gairebé: dues a Andalusia, una a la Moraleja de Madrid i una altra a la localitat natal. No està pas malament.

Però la vida no només li va bé en l’àmbit professional i econòmic. Fa tres anys que Igartiburu està casada amb Pablo Heras, un director d’orquestra que la té enamoradíssima. Formen una de les parelles més consolidades del panorama després de cinc anys junts i un fill. De fet, sempre que els fotògrafs els enxampen acaben fent les delícies dels mitjans fent-se carícies i confidències.

I aquesta setmana ho han tornat a evidenciar. La complicitat de la parella ha estat evident una vegada més en aparèixer junts al partit de tenis de Rafa Nadal al Mutua Madrid Open.

Durant tota l’estona van estar fent-se fotos amb el mòbil, somrient i fent-se petons: “Quan estàs al lloc exacte… què bo veure en Rafa Nadal tan a prop i tan número 1!”, compartia a Instagram.

Anne Igartiburu i marit GTRES

GTRES

El seu fill Nicolás s’ha sumat a les dues nenes adoptades de la presentadora, Noa i Carmen, i a una altra jove índia que viu amb ells però encara no han pogut adoptar: “Les tres són les guies de la meva vida, les meves mestres… em cuiden molt”, deia a l’última entrevista amb Bertín Osborne. Sembla que la vida no li pot anar millor a la presentadora.

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »