Ángel Garó embogeix i escridassa una famosa: “¡Zo…, vete a Perú! Mamarracha”

Rate this post

La casa de Gran Hermano VIP està més revolucionada que mai. Ha arribat un moment en el qual tots els concursants s’odien entre si i s’escridassen per la ximpleria més insignificant. La direcció omple les mil gales setmanals que fan amb vídeos d’esbroncades, baralles i discussions. Les faltes de respecte són una constant, així com les actituds masclistes d’alguns participants.

En comptes de posar-hi remei, sembla que el programa n’està traient suc… i l’audiència els està aplaudint. El debat d’aquest diumenge va tornar a ser el més vist de la franja, el que els dona ales a seguir fomentant aquest mal rotllo. Les exparelles de Carlos Lozano, Míriam Saavedra i Mónica Hoyos estan protagonitzant la gran majoria dels vídeos polèmics. De fet, l’últim xou lamentable que s’ha vist ha tingut la primera com a causant.

Què ha passat ara? Un gest tan babau com que Ángel Garó hagi fet un glop a la llet de Verdeliss. La youtuber està embarassada, amb la qual cosa necessita seguir una dieta especial que inclou un tipus de làctics diferents dels de la resta. El polèmic comunicador no li va donar importància i va beure de la seva llet, el que va provocar una terrible discussió amb Míriam.

La jove va voler defensar la seva companya, que només tenia forces per intentar no plorar. Tot començava amb Garó lamentant que s’hagi creat tant de rebombori per una equivocació: “Que li posin a ella una nevera amb el seu menjar especial i ja està”, proposava.

Míriam no podia entendre com Garó havia begut la llet encara que tenia escrit clarament que era l’especial de Verdeliss. Mentre que ell l’acusava de treure les coses de context: “Em sembla molt fort que estiguem discutint per un glop de llet a una casa d’adults”. A partir d’aquí, va encendre la flama de Míriam: “Sóc aquí i dono la meva opinió, com he fet des que vaig entrar. No se’t pot dir res. Ets tu qui ha començat a cridar”.

angel garo enfadat 2 gh

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

La tensió va arribar a tant que Ángel va insultar-la clarament: “Zorra… Sempre has de tenir l’última paraula”. La desqualificació va ser lamentable, així com la continuació de la discussió. Míriam va criticar que la tractés així, però no va impedir que Garó embogís i continués atacant-la: “Anda ya, vete a Perú. Mamarracha“. Els crits d’ella impedien, gairebé, poder continuar escoltant els atacs. El que provoca un resultat denunciable.

Com va acabar la cosa? Amb Garó marxant al jardí i Verdeliss plorant al confessionari i dient que no entén què fa dins de la casa. Una bogeria que sembla no tenir fi.

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »